Laattahuolto

Laatta- ja silikonisaumojen vaihto

Silikonisaumojen vaihto

Silikonisaumojen uusiminen kannattaa tehdä 3-5 vuoden välein. Tilojen käyttömäärät vaikuttavat paljon saumojen uusimiseen ja huoltoon. Saumauksen tehtävänä on toimia rakenteiden liikuntasaumana ja suojata kosteudelta. Iän myötä silikonisaumat kuitenkin hapertuvat, kuivuvat, kovettuvat ja alkavat päästää vettä hiljalleen laatoituksen ja vesieristyksen väliin. Silikonisaumat on siis syytä vaihtaa riittävän usein.

Saumojen vaihdoissa poistamme saumat vain niihin tarkoitetuilla työkaluilla ja aineilla. Käyttämämme silikonin poistotyökalut eivät vahingoita vesieristystä, laattoja tai laattasaumoja. Silikonisaumauksessa käytämme markkinoiden laadukkaimpia ja pitkäikäisimpiä silikonisaumamassoja.

Teemme paljon kylpyhuonehuoltoja, joissa silikonisaumojen uusimisen yhteydessä tehdään myös monivaihepuhdistus, tarvittavien laattasaumojen vaihtoja sekä nanopinnoitus.

Laattasaumojen vaihto

Uusi, raikas ja siistimpi ilme kylpyhuoneeseen nopeasti. Laattasaumojen vaihdolla saadaan haljenneet, kuluneet ja mikrobikasvustoiset (musta pilkut, home) saumat uusittua helposti. Kaakelisaumojen korjaus ja uusiminen antavat lisää ikää kylpyhuoneelle. Vaihtoalue voidaan myös rajata ongelma-alueelle. Saumojen vaihtotoimenpide ei aiheuta vahinkoa laatoille, vesieristeille tai lämmitysjärjestelmille.

Yhdessä muiden kylpyhuonehuoltoon liittyvien palveluiden, kuten monivaihe(syvä)puhdistuksen ja silikonisaumojen vaihdon kanssa saadaan kylpyhuoneen käyttöikä maksimoitua ja kylpyhuoneremontti siirrettyä vuosilla eteenpäin. Laattasaumat voidaan vaihtaa myös vain vioittuneelta alueelta. Uusi, tai nykyinenkin värisävy on helppo löytää ja suuria värieroja ei pääse syntymään.

laattasaumojen_vaihto
silikonisaumojen_vaihto